انصارالله: امارات یک ابزار آمریکایی-صهیونیستی علیه ملت‌های عربی است دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است

توییت اولیانوف درباره سرانجام مذاکرات رفع تحریم‌های ایران

نماینده روسیه در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در توییتی به مناسبت سالروز برگزاری این مذاکرات به نامشخص بودن زمان نتیجه گیری این گفت‌وگوها اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده روسیه در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران چهارشنبه شب به وقت تهران در توییتی به مناسبت سالروز برگزاری مذاکرات احیای برجام در وین، به نامشخص بودن زمان نتیجه گرفتن از این گفت‌وگوها اشاره کرد.

 

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات احیای برجام در وین در توییت خود نوشت: «بله، یک سال پیش در چنین روزی مذاکرات وین درباره برجام آغاز شد. حال، سئوال این است که این مذاکرات چه زمانی به نتیجه می‌رسند؟ یک جزئیات دیگر - ایالات متحده نیز یک سال پیش به این روند پیوست.»

 

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران روز چهارشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای مجارستانی خود گفت: «با توجه به ابتکارات ایران، پیشرفت‌های مهمی در مذاکرات حاصل شده، اما همچنان برخی موضوعات مهم بین ایران و آمریکا باقیمانده که از طریق مذاکره کننده اتحادیه اروپا تبادل پیام در مورد آنها ادامه دارد.»

 

وزیر امور خارجه ایران بر جدیت تهران برای رسیدن به یک توافق خوب و پایدار در صورت واقع‌بینی طرف آمریکایی تاکید کرد.

 

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیداری که اخیرا با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ ‌کننده مذاکرات وین در تهران داشت، گفت: «فقدان تصمیم سیاسی آمریکا برای رفع تحریم‌ها مانع کنونی رسیدن به نتایج نهایی بوده و برای ما برخوردار شدن از منافع کامل اقتصادی و رفع موثر تحریم‌ها اولویت اساسی است.»

 

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز با بیان این‌که توافق بسیار در دسترس است، اگر آمریکا بداند که ما از خطوط قرمز خود رد نمی‌شویم، تصریح کرد: «کل توافق معطل تصمیم سیاسی واشنگتن است. ما ملت صبوری هستیم، ولی تا ابد صبر نمی‌کنیم.»

 

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه درباره اعمال تحریم‌های جدید توسط آمریکا و وضعیت مذاکرات وین گفت:«آمریکا به همه نشان داده که از نظر واشنگتن همه چیز سیاسی است، از نظر واشنگتن همه چیز امنیتی است. از نظر واشنگتن یک ابزاری است در جعبه ابزار سیاست خارجی اشت و هر زمان لازم بداند همه ارزش‌ها را قربانی می‌کند که یک قدم هم شده اهداف سیاسی خود را جلو ببرد. برخلاف تمام شعارهایش، آن‌چه برایش مهم است صرفا سیاست‌هایی است که در واشنگتن و در کاخ سفید بر علیه ملت ایران فرمول بندی شده است.»

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: «همه ما فراموش نکنیم آنکه امروز در مقابل ما قرار دارد، دولتی نیست که بخواهد به وظایفش عمل کند بلکه می‌خواهد از ابزارهای قانونی استفاده کند که به وظایفش عمل نکند. برای اینکه پیچ و مهره‌هایی قرار دهد که این کار جلو نرود. آنچه امروز در وین است به خاطر همین رویکرد آمریکا در نقطه توقف قرار دارد و آمریکا تصمیم سیاسی درباره موضوعات نگرفته و تلاش می‌کند موضوعات باقیمانده را گروگان مسائل داخلی خودش کند.»/فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار